zondag 2 april 2017

Hype...

Hallo lieve allemaal,

Het is eventjes stil geweest rondom de site. Maar ik heb zeker niet stilgezeten. De brocante markten zijn genoteerd, helaas ook een paar niet kunnen bezoeken i.v.m. andere prioriteiten. Maar nog voldoende in aantocht o.a. de brocante markt volgend weekend in Drachten die 2 dagen duurt. Tussen de bedrijven door probeer ik de  kringloopwinkeltjes nog af te struinen of kastenverkoopwinkels die als paddenstoelen uit de grond schieten. (Die zijn door de handelaren ook al gevonden waardoor de prijsjes weer omhoog schieten.)
Het lijkt erop dat de brocante hype weer een beetje over aan het gaan is, het gaat nu meer de industriĆ«le kant op aan het gaan. Maar dat maakt mij natuurlijk niet uit. Alleen maar mooi om te zien dat al  het oude een nieuwe bestemming krijgt.
Iedereen alvast een mooie zonnige week gewenst.

Liefs Thysia

Hi everyone,

Unfortunately,  I have'nt got the time to whrite the blog. Eventhough the flea markets are noted, some markets I couldn't visit because of order priorities, but next weekend maybe at Drachten. Sometimes I visite some flea/vintageshops. It seems to be that there is an industrial hype, but that's only better to see, that old stuff   gets a second chance.
I wish everyone a beautiful week.

With love, Thysia
Vintage Chandelier


Vintage Radio's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten